Betrokkenheid tot het einde

"Alle partijen moeten hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk een tevreden klant". John Modderman laat er geen twijfel over bestaan dat dit voor hem een heel belangrijk punt is. "Essentieel vind ik dat afspraken worden nageleefd, zowel in planning als in kwaliteit. De betrokkenheid die dat vraagt is voor mij vanzelfsprekend".

John Modderman heeft jarenlange werkervaring in de bouw. Onder andere op het gebied van calculeren, inkoop en budgeteren. Ook werkvoorbereiding, uitvoering, plannen en bouwteambegeleiding staan op zijn curriculum vitae. Zijn laatste functie bij een middelgroot bouwbedrijf in Friesland was projectleider/directievoering. 

"Wat mij het meeste boeit in de bouwsector zijn de vele contacten met diverse partijen en de veelzijdigheid van de bouwwerkzaamheden. Ik vind het fantastisch om zo toe te werken naar een mooi eindresultaat".

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.