Daadkrachtige partner voor bedrijven

BouwCollectief Sneek is een gedegen partner waar mensen met veel kennis en jarenlange ervaring werken. We begeleiden uw project van ontwerp tot oplevering. 

De bouwcoördinator, het vaste aanspreekpunt, zorgt ervoor dat alle partijen bij de les blijven. Weten wat er speelt, leiding nemen, inventief handelen bij problemen. Duidelijke communicatie, regelmatige bouwvergaderingen waarin alle aspecten aan de orde komen. Bouwen is organiseren en dat is wat we doen.


BouwCollectief Sneek werkt samen met vaste specialisten. Voor u en voor ons een zekerheid want kwaliteit spreekt bij ons vanzelf. Net als budgetbewaking. Wij hebben bouwervaring in alle sectoren: van zorginstelling tot serie-woningbouw, van loods- en hallenbouw tot scholen en onderwijsinstellingen. En dat al ruim 20 jaar. We weten wat we kunnen verwachten. Wij verkopen geen mooie praatjes maar zijn realistisch over wat mogelijk is. Wel zo prettig voor u en voor ons.

Oordeelt u zelf, wij geven u in een persoonlijk gesprek graag onze referenties. Kijk ook eens op onze pagina nieuwe projecten.

Diensten utiliteit

- Ontwerp en advisering
- Bouwconsultancy
- Uitwerking  bouwplannen
- Bouwfysische ondersteuning
- Aanvraag & begeleiding  voor vergunningen
- Uitvoering volledige bouwprojecten
- Totaaloplossingen / turn-key projecten

 


Bekijk onze project Haskerpoort crematorium


Bekijk onze project Douma's staal

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.